ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кабмін створив штаб з організації роботи пунктів незламності

23.12.2022, 13:47
Фото – Суспільне Чернігів
Фото – Суспільне Чернігів

Кабінет Міністрів України створив Координаційний штаб з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності.

Очолить штаб віцепрем’єр-міністр України з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

До штабу ввійдуть заступники міністрів та керівників центральних органів виконавчої влади, а також начальники (заступники начальників) обласних військових адміністрацій.

Згідно з документом, штаб є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабінету Міністрів України.

Основними завданнями координаційного штабу є:

  • сприяння координації діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання державної, а також приватної форми власності (за згодою) з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності;
  • підготовка пропозицій щодо утворення обласних штабів та Київського міського штабу з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності із залученням до їх складу організаторів пунктів незламності;
  • визначення шляхів і способів вирішення проблемних питань, що виникають під час розгортання та організації роботи пунктів незламності.

Раніше Кабінет Міністрів України затвердив порядок організації та функціонування пунктів незламності. Постанова містить примірний перелік комплектації пунктів.

Мапа з усіма точками доступна на спеціальному сайті.

Як повідомляв ІМІ, Україна уклала угоду з компанією Space Exploration Technologies Corp. Ілона Маска про отримання тисяч додаткових антен Starlink – понад 10 тисяч антен будуть відправлені до України найближчими місяцями.

Liked the article?
Help us be even more cool!