ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кабмін ухвалив статут ПАТ НСТУ

28.12.2016, 13:11

Кабінет Міністрів ухвалив статут ПАТ НСТУ. Таке рішення уряд ухвалив одноголосно на засіданні, повідомляє Суспільне мовлення.

“Проектом пропонується здійснити приватне розміщення першого випуску простих іменних акцій ПАТ НСТУ в кількості 2 млн 544 тисячі 273 штуки номінальною вартістю тисяча гривень кожна”, – сказав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

“Рішення ухвалено”, – зазначив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.  Він також додав, що суспільне мовлення у планах уряду, “це правильний крок, яким ми рухаємося”.

У порядок денний засідання Кабміну питання про ухвалення постанови про затвердження статуту ПАТ НСТУ вніс міністр інформполітики Юрій Стець.

“Велика зграя гавкаючих псів чекає, що ми зірвемо реформу суспільного телебачення та радіомовлення… Давайте зіпсуємо всім гавкаючим псам настрій під Новий рік і доведемо, що ми все робимо вчасно і все в Україні буде добре”, – заявив на початку засідання Юрій Стець.

Нагадаємо, 23 грудня Держкомтелерадіо направив до Кабміну погоджений Мін’юстом проект статуту ПАТ НСТУ.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв ухвалити статут ПАТ НСТУ 26 грудня, але позачергове засідання відмінили.

16 грудня Держкомтелерадіо направив до Міністерства юстиції на правову експертизу та погодження проект постанови про затвердження статуту Публічного акціонерного товариства “Національна суспільна телерадіокомпанія України”.

Станом на 7 грудня 2016 року проект статуту ПАТ НСТУ погодили п’ять з шести міністерств і відомств: Мініформполітики, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, Комісія з цінних паперів, Фонд держмайна. 14 грудня – Міністерство фінансів.

Проект статуту ПАТ НСТУ був оприлюднений на сайті Комітету 13 жовтня 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!