ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кабельний оператор «Воля» подвоює оплату за ТВі для клієнтів

31.08.2012, 01:17
Найбільший у країні оператор кабельного телебачення - компанія «Воля» - з 5 вересня припинить транслювати телеканал ТВі у базовому пакеті своїх послуг «Україна і світ». Цю інформацію, оприлюднену 30 серпня гендиректором ТВі Миколою Княжицьким у Фейсбук, підтвердив президент «Волі» Сергій Бойко, пише газета «Коммерсантъ. Украина»

Канал буде переведений у розширений пакет «Всесвіт» (80 грн на місяць проти 47 грн в «Україна і світ»), який з 5 вересня розшириться з 91 до 110 телеканалів. «У нас проходить уніфікація пакетів у всіх 20 містах мовлення, а також їх розширення через рішення Нацради про обов'язкову трансляції цифрових ефірних каналів», - розповів пан Бойко.

Причиною переведення ТВі в більш дорогий пакет стали його високі рейтинги, стверджує президент «Волі». «Наші маркетологи стверджують, що велика частина аудиторії цього каналу і так підписані на" Всесвіт ", а для тих, хто ще не підписався, це буде стимулом змінити пакет», - зазначив пан Бойко. За даними пана Княжицького, у «Волі» в Києві близько 250 тис. абонентів, підписаних на пакет «Україна і світ» і 78 тис., підписаних на «Всесвіт».

ТВі поки не планує домагатися повернення в базовий пакет «Волі» у судовому порядку, але закликає своїх телеглядачів самим звертатися в суди проти провайдерів. «Є люди, які підключалися до мереж, щоб дивитися нас. Ми розраховуємо, що під їх тиском оператори будуть зацікавлені повернути нас до свої мережі», - говорить пан Княжицький.

За словами пана Княжицького, від трансляції ТВі відмовилося вже більше 60 провайдерів у регіонах. «Ми отримуємо інформацію, що на них тисне Нацрада, що вимагає під загрозою позбавлення ліцензії прибрати нас з ефіру», - стверджує він.
 
Учора, 30 серпня, канал ТВі було відключено у Ніжині та Прилуках Чернігівської області. 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!