ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісту каналу "1+1" підкинули під двері патрон

19.07.2011, 01:33

Журналістові каналу «1+1» Олексію Кутєпову підкинули під двері квартири патрон від автомату Калашнікова, коли він виходив з дому в понеділок, 18 липня . Про це інформує «Телекритика».

 

За словами пана Кутєпова, коли він відчинив двері квартири, йому під ноги впав складений білий конверт, в якому знаходився патрон калібру 5,45 міліметрів від автомату Калашнікова.

 

Журналіст одразу викликав міліцію, яка вилучила патрон, оглянула місце зі службовим собакою, зняла відбитки пальців, взяла пояснення в Олексія Кутєпова.

 

«Я не знаю, хто це зробив, але я однозначно пов'язую це зі своєю професійною діяльністю, оскільки не мав ніяких особистих конфліктів», - каже Олексій Кутєпов. Він сприйняв патрон як натяк на те, що йому варто облишити якусь із тем своїх журналістських розслідувань, однак не знає, яку саме: «Мої останні теми - це наркотики, казино, справа незаконно засудженого Михайла Крамаренка, через яку в мене був конфлікт із суддею Дніпровського суду Федосєєвим».

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук повідомив, що за викликом до Олексія Кутєпова виїхала слідчо-оперативна група і наразі триває збір матеріалу.

«У самих цих діях криміналу немає. Але ми можемо припускати, що в цьому є якийсь натяк», - зазначив він.
 

Нагадаємо, Олексій Кутєпов проводить серію журналістських розслідувань разом з журналістом інтернет-видання «Обозреватель» Анатолієм Шарієм. Нещодавно, у ніч на 13 липня, невідомі обстріляли автомобіль Анатолія Шарія.

ІМІ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!