ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісту "Євро-патруля" відмовили в акредитації, бо він не з офіційного видання

28.05.2012, 07:09
Журналісту сайта “Євро-патруль” 28 травня вперше було відмовлено в доступі на об'єкт Євро-2012. Про це повідомляє сайт “Євро-патруль”.

Без пояснення причин журналісту сайта відмовили в акредитації під час офіційного відкриття нового терміналу "D" аеропорту "Бориспіль" для висвітлення заходу.

“Напередодні Миколі Воробйову передзвонила начальник прес-служби аеропорту Оксана Ожигова і попередила про відмову в акредитації на сьогоднішній захід. За її словами, журналіст не представляє офіціальне інформаційне видання. Прес-карта члена Незалежної профспілки журналістів ситуації не змінила”, - йдеться на сайті.

Представник охорони президента передав слова прес-служби про недопуск “Євро-патруля”. На прохання представитися, охоронець відповів, що він “ніхто”.

“До цього ніяких проблем з акредитацією на заходи, у тому числі міжнародні, у журналіста не виникало. Активісти “Євро-патруля” стурбовані ситуацією навколо заборони на зйомку для деяких журналістів, особливо напередодні Чемпіонату, висвітлювати який мають намір понад 5000 представників іноземних ЗМІ”, - зауважили представники сайту.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!