ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістці "Лтави" знову надійшов лист з погрозами

27.05.2016, 15:45

Сьогодні, 27 травня, на адресу журналістки полтавського телеканалу “Лтава” Олени Никифоренко знову надійшов лист з погрозами. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Як повідомляв ІМІ, 20 травня журналістці місцевої телекомпанії “Лтава” Олені Никифоренко надійшов анонімний лист із її фотографією та погрозами смертю.

За даним фактом поліцією вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 129 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством). Слідство наразі встановлює особу зловмисника.

Сьогодні у коментарі регіональній представниці ІМІ в Полтавській області начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв зазначив, що справа знаходиться на особливому контролі поліції і хід розслідування щодня заслуховують на нарадах.

“Олена Никифоренко, сьогодні, 27 травня, сама прийшла до поліції і показала другий лист, який отримала. Ми не можемо зараз стверджувати, хто міг писати листа. Слідчі працюють зараз над різними версіями. Можливо, автор листів людина, яка писала їй минулого року. Можливо, хто робить це навмисне, маскуючись таким чином під ту людину”, - сказав Сулаєв.

Журналістка збирається добиватися покарання для автора цих листів.

“Сьогодні надійшов лист на адресу телецентру. Я забрала, а там моє фото, на зворотньому боці фраза “Готовся, уже скоро!”. Колега зателефонував мені о 12.30, розповів, що вийняв листа разом із газетами з поштової скрині на Фрунзе, 49. Почерк такий самий, що і в першому листі”, – сказала у коментарі регіональній представниці ІМІ в Полтавській області.

Попри це, журналістка не думає про охорону, каже, ніхто її й не пропонував.

“Треба жити і працювати. Я упевнена, що людина несповна розуму. Протягом двох років безнаказано погрожувати журналісту це вже не жарт, а злочин. Сподіваюсь на суд”, – сказала Никифоренко ІМІ.

Нагадаємо, 22 квітня 2015 року на адресу обласної державної телерадіокомпанії “Лтава” надійшов анонімний лист із погрозою вбивством одній із працівниць. Тоді набула широкого розголосу історія про полтавського мага, який надсилав листи з погрозами працівникам ЗМІ. Правоохоронці винуватця затримали, але вирішили обмежитись профілактичною роботою.

Журналістці

Liked the article?
Help us be even more cool!