ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“Журналістську весну” проспонсорував “регіонал” Луцький

27.05.2012, 22:43
Спонсором фестивалю «Журналістська весна», який щороку проходить в Інституті журналістики КНУ ім. Т. Г. Шевченка, виступив народний депутат від Партії регіонів Максим Луцький.

Залучення Луцького до спонсорства «Журналістської весни» викликало обурення у випускників Інституту журналістики. Чимало з них у Facebook заявили про свою незгоду відвідати захід через те, що його профінансував Луцький. Частина екс-студентів про те, хто виступив генеральним спонсором свята, дізналася вже під час урочистостей. Так, журналіст Богдан Кутєпов вийшов на сцену і закликав присутніх залишити аудиторію на знак протесту проти Луцького. За його словами, цей вчинок не був підготовленою акцією і присутні на встигли відреагувати: залу залишили окремі групки людей, а хтось із присутніх сказав: «Вийди сам».

Луцький, відповідаючи на запитання Кутєпова про те, чия соціальна ініціатива була підтримати фестиваль, сказав: «Ми підтримуємо абсолютно всі ініціативи молоді, які можемо зробити найбільш конкурентноспроможними».

Директор Інституту журналістики Володимир Різун зазначив, що не поділяє обурення частини випускників. Він порадив їм розрізняти підтримку депутатами і політиками освітніх проектів Інституту і принципи у відстоюванні позицій і переконань, що передбачають критику спонсорів. Також він запропонував й іншим депутатам і політикам долучитися до спонсорства, повідомивши, що для будівництва телестудії Інститут потребує мільйон гривень.

Нагадаємо, Луцький є головою Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти, членом української частини Комітету з парламентського співробітництва між Україною та Європейським Союзом й радник прем`єр-міністра України (на громадських засадах).

Також Луцький відомий як автор законопроекту №6523 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань авторського права і суміжних прав», що може обмежити діяльність інтернет-ресурсів. Зокрема, він передбачає можливість закриття файлообмінників та інших інтернет-ресурсів без обов’язково судового рішення, повідомляє  Телекритика.

Також відомо, що раніше Луцький роздавав продовольчі пайки в Солом'янському районі Києва, за округом у якому збирається балотуватися до Верховної Ради.

Передвиборчу агітацію він розпочав ще в минулому році. Зокрема, Луцький запам’ятався тим, що наліпив своє обличчя на ліки від Червоного хреста, які роздаються безкоштовно.

Депутат знаходить підхід до різних верств населення по-різному – до кого пляшкою шампанського зі своїм обличчям, до кого шоколадкою і йогуртом, до кого упаковкою кексів, пише Українська правда.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!