ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістку "Дорожнього контролю" в ліфті побили невідомі

18.12.2013, 12:04

Увечері 16 грудня у Києві на журналістку "Дорожнього контролю" Світлану Маліцьку напали двоє невідомих чоловіків, повідомляється на сайті “Дорожнього контролю”.

Як пише видання, двоє невідомих чекали Світлану біля її будинку і зайшли разом з нею в ліфт. Відразу після цього один з нападників (близько 30 років) почав душити журналістку. Його спільник (на вигляд близько 50 років) дивився на це з боку.

Під час нападу злочинець сказав: "Ти дорожня бл*дь і нас позашляховиків на вас вистачить". Після цього нападник почав наносити численні удари по тілу Світлани. Чоловіків злякали мешканці будинку. Після того як журналістка відійшла від шоку, була викликана міліція. Світлана дала на місці свідчення, після чого її забрала швидка допомога і відвезла до лікарні. Вже туди приїхала слідчо -оперативна група.

На відео, оприлюдненому на сайті “ДК”, Світлана розповіла міліції, що вона вигулювала собаку, та звернула увагу, на те, що два чоловіка слідять за нею. Пізніше чоловіки напали на неї в будинку. “Мене схопили за горло. Мене били, намагалися душити”, - розповіла міліції Малицька.

За її словами, в неї нічого не забрали.

“Я вважаю, що це пряма загроза моїй професійній діяльності”, - сказала Маліцька.

Як зазначає видання, Світлана Малицька - професійний фотокореспондент і багато років працювала у відомих українських виданнях. Зі Світланою "Дорожній контроль" познайомився в грудні 2009 року на приватному штрафмайданчику ДАІ по вул. Залізничне шосе 9. Туди її машину незаконно помістили працівники ДАІ Дніпровського р-на Серветник і Бабін. "Дорожній контроль" допомогав Світлані в цій ситуації і підготував всі документи для судового розгляду, внаслідок чого зміг домогтися закриття цього штрафмайданчика. За кілька років, на основі історії Світлани Малицької, "ДК" підготував десятки юридичних публікацій, а також вийшло багато резонансних сюжетів на ТБ щодо фальсифікацій працівників ДАІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!