ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка Тетяна Чорновіл в День Незалежності таємно проникла в резиденцію "Межигір'я"

25.08.2012, 01:17
Кандидат в народні депутати, журналістка Тетяна Чорновіл з допомогою автомобільного тросу перелізла 5-метровий паркан президентської резиденції "Межигір'я" та зробила там декілька знімків. Про це повідомляє "Українська правда"
 
Чорновіл була затримана через декілька годин після проникнення на територію. Спершу охоронці сприйняли її за прислугу. За її словами, охорона силою вилучила її телефон та видалила зняті там фотографії найбільш засекреченого об'єкту в Україні. Втім, кілька знімок їй вдалося перед тим переслати інтернетом. 
 
У коментарі 5 каналу Чорновіл сказала, що хотіла довести, що якщо до "Межигір'я" може потрапити одна людина, то може проникнути і сто тисяч. 
 
Також Чорновіл пронесла до "Межигір'я" кілька листівок із "бабцею та котом", стилізовану під дружину Віктора Януковича Людмилу та підписом: "Не вернешся до Єнакієво, перепишу хату на кота". 
 
"Це була суто політична акція, мої знімки це була другорядна річ. Спершу я не вірила, що пройду більше 20 метрів. Підписання Януковичем мовного законопроекту стало для мене останньою краплею у визначенні того, хто він є. Жоден паркан не може захистити ворогів України від обуреного народу, від їх мирних акцій, якщо людей прийде багато. Якщо це змогла зробити одна людина, то людське море ніщо не зупинить".
 
У міліції буде три дні на порушення кримінальної справи, - повідомила Чорновіл "Телекритиці". Натомість в коментарі для УП Чорновіл спрогнозувала, що кримінальна справа проти неї буде порушена після завершення виборів.
 
Тетяну відпустили увечері 24 серпня, перед тим провівши в присутності понятих слідчий експеримент, яким чином Чорновіл могла проникнути до режимного об'єкту. 
Liked the article?
Help us be even more cool!