ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів знову не впускають до суду

12.08.2011, 01:02
Працівники правоохоронних органів не пропускають журналістів до зали судових засідань Апеляційного суду Києва, де розглядається скарга Юлії Тимошенко на її арешт.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Охорона аргументує це тим, що у судовій залі дуже мало місця.

При цьому після словесної перепалки депутатів Сергія Пашинського, Романа Забзалюка, а також Олександра Турчинова з працівниками міліції, близько 10 журналістам вдалося пройти до зали.

Всі інші представники ЗМІ залишилися у коридорі суду.

Крім того, до зали судових засідань не пустили операторів з камерами, аргументуючи це відсутністю дозволу на зйомку.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, засідання суду вже розпочалося. Тимошенко, яка просила дозволу його відвідати, у залі немає.

Біля Апеляційного суду Києва зібралися прихильники Тимошенко.

Вони тримають прапори з символікою БЮТ та "Батьківщини", національні прапори, портрети Юлії Тимошенко, квіти, транспаранти "Геть банду від влади!", повідомляє УНІАН.

Охорону громадського порядку біля Апеляційного суду, на відміну від Печерського, забезпечує незначна кількість працівників органів внутрішніх справ.

Адвокат екс-прем’єра Юрій Сухов в коментарі журналістам сказав, що не знає, чи доставлена із СІЗО до Апеляційного суду його підзахисна.

При цьому він нагадав, що Тимошенко подавала відповідну заяву до суду і керівництва СІЗО з проханням дозволити їй бути присутній на судовому засіданні за її скаргою.

Українська правда

 
Liked the article?
Help us be even more cool!