ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів запрошують на міжнародну конференцію "Безпека журналістів як обов’язкова умова для вільних ЗМІ"

24.01.2017, 17:15

3 лютого 2017 року у Києві відбудеться міжнародна конференція ”Безпека журналістів як обов’язкова умова для вільних ЗМІ”, організована спільно Представником ОБСЄ з питань свободи ЗМІ, Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Офісом Ради Європи в Україні, ЮНЕСКО та Міністерством закордонних справ України за участі центральних органів виконавчої влади України та Інституту масової інформації. 

Основною метою заходу є обговорення актуальних питань гарантування безпеки журналістів, а також шляхів посилення співробітництва між урядовими інститутами, громадянським суспільством та медіа з метою підтримки свободи ЗМІ.

Участь, зокрема, візьмуть: Дунья Міятович, Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ; Посол Вайдотас Верба, Координатор проектів ОБСЄ в Україні; Мортен Енберг, Голова Офісу Ради Європи в Україні; Маріус Лукошюнас, Старший спеціаліст з програмної діяльності відділу свободи слова Секретаріату ЮНЕСКО; Рікардо Гут'єрез, Генеральний секретар Європейської Федерації Журналістів; Юрій Стець, Міністр інформаційної політики України; Святослав Цеголко, Адміністрація Президента України; Вікторія Сюмар, Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики; Оксана Романюк, Інститут масової інформації; Сергій Томіленко, Національна спілка журналістів; Павло Пушкар, начальник відділу Департаменту у справах виконання рішень Європейського суду з прав людини, а також представники Міністерства закордонних справ, Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури, Міністерства оборони та інші.

Під час заходу буде також представлений посібник ЮНЕСКО ”Свобода слова і громадський порядок”.

Робочою мовою конференції є українська з синхронним перекладом на англійську мову.

Для участі у конференції необхідно заповнити онлайн-анкету до 31 січня включно. Відібраним учасникам буде надіслано запрошення не пізніше 1 лютого.

Подія відбудеться у приміщенні готелю ”Hilton” за адресою бульвар Тараса Шевченка, 30, Київ. Початок — о 9.00, завершення — о 18.00.

 

Джерело фото.

Liked the article?
Help us be even more cool!