ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів просять запитати Януковича про рішення Європейського суду стосовно Луценка

03.07.2012, 06:20
Прес-секретар «Народної самооборони» Лариса Сарган просить журналістів поставити президенту України Віктору Януковичу запитання про те, яким чином і в які терміни буде виконане рішення Європейського суду з прав людини у справі Юрія Луценка. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.
3 липня Європейський суд з прав людини визнав незаконним арешт екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та визнав у ньому наявність політичних мотивів. Суд зобов'язав Україну виплатити Юрію Луценку моральну компенсацію в розмірі 15 тис. євро.
Завтра, 4 липня, об 11:30 президент України Віктор Янукович проводитиме свою підсумкову прес-конференцію. На ній Лариса Сарган і просить поставити запитання про рішення Євросуду.
Також завтра о 10:00 в УНІАН відбудеться прес-конференція адвокатів Юрія Луценка - Валентини Теличенко, Ігоря Фоміна, Олексія Баганця та дружини Ірини Луценко, які повертаються зі Страсбурга.
Сарган розуміє, що прес-конференція Віктора Януковича може перебити візит журналістів, але сподівається, що саме рішення щодо Юрія Луценка є головною новиною дня і тижня, ніж написані радниками президента «відповіді на заплановані запитання».
«Телекритика»
Liked the article?
Help us be even more cool!