ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів не пустили на нараду з Тігіпко через зміни у його графіку та неузгодженість дій прес-служби

23.04.2012, 00:44
Журналістів попросили залишити приміщення, де проходила нарада за участі віце-прем’єр-міністра України - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка через зміни в графіку Тігіпка і неузгодженістю дій працівників управління інформаційної політики та працівників прес-служби Черкаської облдержадміністрації. Про це повідомила прес-секретар голови Черкаської облдержадміністрації Анна Турська, передає «Телекритика».
 
«Зміни в графіку робочого візиту Віце-прем’єр-міністра України – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка на Черкащину стали однією з причин непорозуміння щодо присутності журналістів на нараді за його участю. Інша причина – неузгодженість дій працівників управління інформаційної політики та працівників прес-служби облдержадміністрації. Просимо вибачення у колег і сподіваємося, що вони отримали відповіді на всі свої питання до Сергія Тігіпка на прес-конференції для ЗМІ», - зазначила Турська.

Нагадаємо, у Черкасах 20 квітня під час обласної наради за участі віце-прем`єр-міністра України та міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка журналістів попросили залишити приміщення.
Причин такого прохання не пояснили. За годину після наради для журналістів було проведено прес-конференцію, під час якої Сергій Тігіпко повторив тези, з якими виступав під час наради.
Того дня начальник управління інфорполітики Тетяна Очеретяна була відсутня до і під час наради у зв`язку із хворобою.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!