ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів не пустили на голосування Луценка

28.10.2012, 05:11
Екс-глава МВС Юрій Луценко проголосував до того, як журналістів пустили в колонію. Він проголосував о 8:10 - саме в цей час їх тільки пустили на територію. Журналісти спробували дізнатися, чому так сталося, але адміністрація відмовилася спілкуватися, пославшись на зайнятість, повідомляє “Дзеркало тижня”.

Пізніше у телефонному коментарі начальник колонії Юрій Орловкий заявив, що «все відповідало правилам, бо в колонії є певний порядок голосування».

Під час голосування Луценка спостерігачі не зафіксували жодних порушень. Член виборчкому, яка видала йому бюлетень, розповіла про голосування так: «Привітався, взяв бюлетень, пішов голосувати. Був у гарному настрої».

За прогнозами глави виборчкому, явка на дільниці у Менській колонії прогнозується висока: за станом на 10:00 проголосували вже близько чверті зареєстрованих виборців.

Нагадаємо, екс-прем'єр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко як і раніше знаходиться у харківській ЦКЛ № 5, і голосуватиме за списками колонії.

28 жовтня в Україні проходять вибори народних депутатів України, які вперше з 2002 року проводяться за змішаною системою — 225 народних депутатів обираються за партійними списками і 225 — в одномандатних виборчих округах.

Востанннє вибори до парламенту за змішаною системою проводилися у 2002 році, і прохідний бар'єр тоді становив 3%.

Всього ЦВК України зареєструвала списки кандидатів від 21 партії. У мажоритарних округах балотується 2653 кандидати, в тому числі 1502 висунутих партіями і 1151 самовисуванець.

За виборами спостерігає кілька представників ЦВК Росії, в тому числі глава відомства Володимир Чуров. Член Центрвиборчкому Олег Лавров здійснює спостереження за голосуванням на виборчих дільницях у Криму.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!