ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів Kerch.FM не пускали на захід, який проходив за кошти платників податків

11.02.2013, 02:13

9 лютого 2013 року у Керчі журналістів сайту Kerch.FM не пускали в будинок культури “Корабел” на церемонію вручення премії «Золотий грифон», повідомляєтсья на сайті.

Протидіяв двом журналістам Kerch.FM заступник мера Керчі з питань діяльності виконавчих органів ради Олексій Мілованов, який зазначив, що в залі, де проходить захід, мало місця. Журналістам довелося нагадати чиновнику про відповідальність за перешкоджання законній журналістській діяльності, проте Мілованов відвернувся зі словами: «Я вам все сказав» і запропонував скаржитися.

Журналістам вдалося потрапити всередину будинку лише після довготривалої бесіди з охороною і пояснень начальнику департаменту зі зв'язків з громадськістю Ользі Архипенко про свої права та Закони України.

Як пише видання, охоронці на вході в будинок культури також були інструктовані не пускати на захід журналістів ТРК "Бриз". При цьому журналісти інших керченських видань, групами від двох до п'яти чоловік безперешкодно проходили в приміщення, що й стало вирішальним аргументом у суперечці з Ольгою Архипенко.

Захід про врученню премії «Золотий грифон» проводився в “Корабел” за гроші платників податків. 

Liked the article?
Help us be even more cool!