ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів 17 каналу могли попередити з Росії про вбивство Шеремета – радник МВС

25.07.2016, 09:23

Журналісти 17 каналу, які першими опинилися на місці загибелі журналіста Павла Шеремета, допитуються як свідки в цій справі за версією щодо «російського сліду».

Про це розказав Громадському радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко.

«Розглядається геополітична версія, яка передбачає «російський слід». Саме з цим пов’язана певна кількість питань, чому саме представники 17 каналу з’явились першими на місці злочину, чи були вони попереджені, чи знали про те, що має відбутись. Звичайно це не може залишитись поза увагою слідчих», – сказав він.

Варченко також підтвердив достовірність опублікованого відео з камер спостереження за кілька годин до вибуху авто журналіста.

«Відео скомпоноване слідчою групою. Воно було зібране з різних відеокамер і було оприлюднене з єдиною метою – допомогти упізнати можливих злочинців», – сказав радник голови МВС.

22 липня генеральний прокурор України Юрій Луценко сказав, що журналісти 17 каналу будуть допитані у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляв ІМІ, у Києві 20 липня в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Поліція кваліфікувала вибух автомобіля як умисне вбивство. 

Слідство не виключає  «російський слід» у вбивстві Шеремета. 

Для розслідування обставин вбивства силовики створили оперативну групу, до якої залучили представників ФБР США і європейських фахівців.

Liked the article?
Help us be even more cool!