ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти та активісти домоглися звільнення фахівця “Харківводоканалу”, який назвав український прапор "ганчіркою"

21.11.2016, 13:09

Харківські журналісти та активісти “Харківського антикорупційного центру” добилися звільнення працівника прес-служби комунального підприємства “Харківводоканал” Миколи Іванова, який назвав державний стяг “жовто-блакитними тряпками” у коментарях на Фейсбуці. Про це повідомляє представниця ІМІ у Харківський області.

У Фейсбуці під постом про розслідування закупівлі комунальниками прапорів працівник прес-служби Микола Іванов прокоментував: “мова йде про фірменні прапори з гербом міста та логотипом підприємства, а не ці ваші жовто-блакитні тряпки”. Невдовзі він видалив свій допис, а потім зникла і його сторінка на Фейсбуці.

skrin

Громадські активісти, а також журналісти виступили за звільнення Миколи Іванова з посади та зверталися до депутатів міськради й керівника прес-служби КП Олександри Малиновської, яка раніше працювала у аналогічному відділі міськради. Наказ про звільнення “за згодою сторін” вона виклала на своїй сторінці у Фейсбуці ввечері того ж дня, 17 листопада, зазначає “Харків today”.

Журналісти також опублікували світлину 2014 року, де Микола стоїть з георгієвською стрічкою у компанії молодиків з таким ж стрічками.

Новину передрукували регіональні та всеукраїнські інтернет-ЗМІ, також ТСН зняв на цю тему сюжет.

Наразі автор розслідування, представник Харківського антикорупційного центру Євген Лісічкін заявляє, що його особистий акаунт на Фейсбуці та акаунти колег намагаються зламати, а сама мережа час від часу блокує на 24 години доступ через скарги.

Фото Харків today

Liked the article?
Help us be even more cool!