ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти просять Ігоря Коломойського повернути зарплати за 8 місяців

16.11.2011, 01:08
Журналісти та інші співробітники ТОВ “ІТ Стандарт” просять власника активів холдингу “Главред-Медіа” Ігоря Коломойського допомогти їм врегулювати конфлікт, що виник між компанією та топ-менеджментом Холдингу та узгодження питання погашення заборгованості зарплатні. Про це ІМІ повідомляють самі журналісти.

Вчора, 15 листопада,  під час прес-конференції колектив підприємства звернувся до Коломойського відкритим листом.
Текст звернення надаємо нижче.

«24 жовтня наші куратори оголосили, що з нами розраховуватися не збираються і що це остаточне рішення міноритарного акціонера Олександра Ткаченка. Спроби врегулювати це питання не мали успіху, тому ми звернулися з відкритим листом до основного власника Ігоря Коломойського із проханням допомогти нам урегулювати цей конфлікт", - заявив на прес-конференції директор "ІТ Стандарту" Юрій Грабовецький.

Він пояснив, що з початку року, коли “Главред-Медіа” перейшов під управління Гендиректора “1+1 Продакшн” Олександра Ткаченка, фінансування компанії припинилося, хоча “ІТ Стандарт” продовжував у повному обсязі виконувати свої зобов’язання.

Ошукані співробітники наголошують, що уся їхня зарплата - абсолютно легальна, увесь цей час вона офіційно нараховувалася, проводилася по бухгалтерії, відображалася у звітах ПФ, з нарахованих сум сплачувалися податки.

У серпні усім співробітникам повідомили про наміри ліквідувати “ІТ Стандарт” і надіслали на погодження поіменний ліквідаційний бюджет підприємства з датами звільнення та сумами остаточного розрахунку. Одночасно перед персоналом поставили завдання передати справи новостворенній компанії «1+1 Інтернет», і в обумовлений термін це було виконано. Однак станом на 15 листопада 2011 року, зароблених грошей співробітники так і не отримали ».

Нагадаємо, “ІТ Стандарт” була створена для підтримки ІТ-інфраструктури Холдингу “Главред-Медіа”. Компанія обслуговувала телекоммунікаційну інфраструктуру, вела моніторинг мереж, обслуговувала веб-сервери, поштові та бухгалтерські сервери, надавала послуги з програмування, дизайну, інформаційної підтримки та просування ресурсів холдингу “Главред-Медіа”. Крім цього “ІТ Стандарт” підтримував і здійснював редактору на новинному агрегатові «Главпорт.net».

ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!