ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співробітники НТВ та ВДТРК не в’їжджали в зону АТО через офіційні пункти пропуску - СБУ

24.05.2016, 16:08

Служба безпеки України повідомила, що співробітники російських телеканалів НТВ та ВДТРК, які, за повідомленнями їхніх каналів, потрапили під обстріл в зоні АТО, не отримували акредитацію для роботи в зоні АТО.

Також журналісти у 2016 році не в’їжджали на тимчасово окуповані території через офіційні контрольні пункти в’їзду-виїзду в зону АТО.

Про це йдеться у відповіді СБУ на запит ІМІ, чи законно потрапили на територію України і чи мають акредитацію для роботи в зоні АТО співробітник НТВ Данило Левін та Станіслав Скрипник, а також працівник ВДТРК Станіслав Назаров.

“Вказані вами у запиті російські журналісти телеканалів НТВ та ВДТРК не отримували акредитацію при оперативному штабі з управління АТО в Донецькій і Луганській областях.

За інформацією, що надана прес-центру СБУ компетентними підрозділами, зазначені громадяни РФ у 2016 році не в’їжджали на тимчасово окуповані території через офіційні контрольні пункти в'їзду-виїзду в зону АТО”, - йдеться у відповіді СБУ.

Крім того, у 2014 році органи СБУ ухвалили рішення про заборону в’їзду на територію України громадянину РФ Назарову С.

Нагадаємо, 15 травня російська державна телекомпанія ВГТРК повідомила про те, що знімальна група телеканалу потрапила під обстріл поблизу Ясинуватої Донецької області. За словами кореспондента ВГТРК Станіслава Назарова, до району Ясинуватої знімальна група дісталась пішки в супроводі “бійців спецпідрозділів” угруповання “ДНР”.

17 травня російський телеканал НТВ заявив, що кореспондент каналу Данило Левін та оператор Станіслав Скрипник потрапили під обстріл на тимчасово окупованій території, на трасі Донецьк - Горлівка в районі Ясинуватої.

Liked the article?
Help us be even more cool!