ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти "Наших грошей" з'ясували, що на них напав зять Чеботаря

12.05.2015, 14:39

Журналісти телевізійної програми «Наші гроші» з’ясували, що на знімальну  проекту напав зять заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря Олег Поліщук. Про це йдеться у сюжеті програми, повідомляють Наші гроші.

Протягом двох тижнів міліція не знайшла нападників, хоча обличчя одного з них зафіксовано на відео, а сам він виходив  із будинку, який записаний на дочку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря - Оксану Чеботар.

Журналісти провели власне розслідування і знайшли злочинців. На відео, де зафіксований перший напад на оператора - зять заступника міністра МВС Олег Поліщук. Другий нападник, власник автомобіля, на якому здійснювався напад - Сергій Гаврилко. Останній - є директором фірми «А.Т.Н», засновником якої є Олег Поліщук.

Земля, на якій збудовано будинок Оксани Чеботар, раніше знаходилась у лісовому заказнику місцевого значення «Чернечий ліс». У 2006 році Києво-Святошинська РДА передала частину заказника до земель запасу села Лісники. Через два роки Лісниківська сільрада надала дозвіл на складання проекту землеустрою для будівництва житлових забудов 32 громадянам.

Прокуратура міста Києва намагалась повернути незаконно роздані землі у державну власність. Однак, безрезультатно. Відповідно, до державних актів на землю, на Оксану Чеботар у селі Лісники на вулиці Підлісній записано 75 «соток» землі, і будинок номер 19. Уся ця територія була очищена від сторічних дубів.

Ще 75 «соток», які розташовані по сусідству із землею Чеботарів, належать Аліні Яворській. Це бізнес-партнерка чоловіка Оксани Чеботар — Олега Поліщука: Аліна Яворська та Олег Поліщук є співзасновниками транспортної компанії «А.Т.Н».

Одразу за маєтком Оксани Чеботар розташована земельна ділянка Раїси Вишневської, це сестра дружини екс-першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова, який і пропонував призначити Чеботаря заступником міністру Авакову.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня біля будинку в селі Лісники Київської області, який за твердженням журналістів належить заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Чеботарю, невідомі напали на знімальну групу проекту «Наші гроші». Нападники побили оператора, розтрощили техніку та втекли з місця інциденту.

Після розголосу інформації про напад заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар на офіційному сайті МВС заявив, що не має нерухомості у Лісниках, а журналісти  мають бажання дискредитувати команду міністерства, що взяла жорсткий курс на боротьбу з корупціонерами.

Слідчі Києво-Святошинського райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за фактами перешкоджання професійній діяльності журналістів та грабежу знімальної групи програми журналістських розслідувань “Наші гроші” (телеканал ЗІК).

Телеканал ZIK закликав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова максимально швидко і об?єктивно розслідувати напад на знімальну групу програми “Наші гроші”, який стався 28 квітня біля будинку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря.

Журналісти телевізійного проекту «Наші гроші» на телеканалі ZIK оприлюднили документи, які свідчать, що земля під маєтком у селі Лісники біля Києва офіційно записана на Оксану Сергіївну Чеботар – доньку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря.

Комітет ВР з питань запобігання та протидії корупції звернувся до МВС та Генпрокуратури із закликом провести розслідування щодо можливої причетності заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря до корупційних дій та перешкоджання журналістській діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!