ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти каналу "Кіровоград" стали мимовільними учасниками конфлікту зі стріляниною

24.05.2017, 12:05

Журналісти телеканалу “Кіровоград” потрапили 23 травня під обстріл під час зйомок конфлікту у селі Бережинка на Кіровоградщині. Знімальна група не постраждала, повідомила представнику ІМІ у Кіровоградській області журналістка каналу Марія Староста.

У селі сталась сутичка зі стріляниною за участі місцевих жителів та охоронців нових власників фермерського господарства “Нива-2010”, під час якої отримали дробове поранення троє осіб, повідомляє кропивницьке видання “Златопіль”.

На місці інциденту в той час працювала знімальна група місцевого каналу “Кіровоград”, яка також потрапила під обстріл.

Як повідомила представнику ІМІ у Кіровоградській області журналістка каналу Марія Староста, під час згаданих подій знімальна група не постраждала, однак і жодного контакту з правоохоронцями, що приїхали на місце інциденту, також не мала.

За фактом стрілянини відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 ККУ “Хуліганство”, повідомила начальниця сектору комунікації ГУНП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

“Після прибуття правоохоронців на місці було виявлено 6 осіб, вдягнених у камуфляжну форму, що при собі мали мисливські помпові рушниці, а також спецзасіб травматичної дії. Зброю та спецзасіб вилучили та направили на експертизу. Усі учасники затримані в порядку статті 208 кримінально-процесуального кодексу України. За фактом стрілянини відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 ККУ “Хуліганство”, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років”, - прокоментувала ситуацію Бевзенко.

Фото - Фейсбук Марії Старости

Liked the article?
Help us be even more cool!