ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти газети "Главное" скопіювали свої матеріали з сервера, відібраного міліцією

30.08.2012, 05:09
29 серпня близько 15.00 співробітникам харківської газети «Главное» вдалося домогтися доступу до серверу. «Нам його обіцяють віддати після завершення слідчих дій, а поки тільки дозволили скопіювати матеріали», - зазначив координатор проектів компанії «Інформаційний центр медіа технологій» (ІЦМТ), якій належить сервер, Владислав Савкович, пише «Коммерсантъ. Украина». 
 
Таким чином, конфлікт поміж виданням Арсена Авакова "Галавное" та Управлінням боротьби з економічною злочинністю частково погашено. Як повідомлялося, У Харкові співробітники Управління боротьби з економічною злочинністю під час обшуку в будівлі офісу банку «Базис» вилучили файловий сервер, що належить виданню «Главное», редакція якого також розміщена за адресою: вул. Сумська, 88.
 
Працівники УБЕЗ винесли з будівлі близько 14 комп'ютерів (у тому числі сервер «Главного») і 10 мішків з документацією. Обшуки в багатьох приміщеннях, за інформацією «Главного», проходили без присутності адвокатів та понятих, що було відображено в протоколах юристами АТ «Інвестор». 
 
На ситуацію відреагував також власник газети Арсен Аваков, що знаходиться нині в Італії (в Україні на нього заведено кримінальну справу). На його думку, влада добивається закриття "єдиної опозиційної газети у Харківській області". Якраз буде про що поговорити на Всесвітньому газетному конгресі, що відкриється у Києві 2 вересня", - написав Аваков на своїй сторінці в Фейсбук. 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!