ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти Дождя розповіли, що бойовики "ДНР" психологічно знущались над ними

28.11.2016, 11:01

Журналісти російського телеканалу Дождь Сергій Єрженков і Василь Полонський заявили, що бойовики “ДНР” після затримання психологічно знущалися над ними на допиті. Про це повідомляє Ліга з посиланням на сайт телеканалу.

“Допит проводили троє співробітників “МДБ”. Вони переглянули відеозаписи і видалили їх”, - повідомляє канал.

Проросійські найманці заблокували телефон Полонського, зламали телефон і заблокували ноутбук Єрженкова. Фізичного насильства вони не застосовували.

“Знущалися чисто психологічно, не більше того”, - сказав Полонський.

Як розповіли журналісти, співробітники так званого “міністерства держбезпеки “ДНР” прийшли до них в квартиру і відвезли їх в головну будівлю відомства.

Як повідомляв ІМІ, 25 листопада у Донецьку зникла знімальна група російського телеканалу Дождь - кореспонденти Сергій Єрженков і Василь Полонський. Перед зникненням Полонський встиг повідомити редакції, що знімальна група затримана “міністерством державної безпеки “ДНР”.

Пізніше “ДНР” заявила про видворення журналістів Дождя з Донбасу до Росії через те, що для отримання акредитації в “ДНР” журналісти надали “завідомо неправдиві особисті дані” та через те, що відзняті журналістами матеріали “носять необ'єктивний і провокаційний характер”.

Liked the article?
Help us be even more cool!