ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти-активісти захопили кабінет голови КМДА

05.04.2012, 03:38
Сьогодні 12 громадських активістів, що зібралися на акцію протесту проти незаконних забудов у Києві - "Стіну брехні" під будівлею мерії, увірвалася в приміщення і захопили кабінет голови Київської міської держадміністрації Олександра Попова, повідомляє сайт “Свідомо”.

“Із сотні мітингуючих у середину прорватися вдалося дванадцятьом активістам, більшість – із громадської ініціативи Самоврядна Альтернативна Мережа. Свій вчинок активісти пояснюють тим, що ніхто із владної київської більшості не вийшов до протестантів, щоб вислухати і запропонувати якесь рішення”, - йдеться на сайті.

Тому, факти про вирубку Святошинського лісу, забудову на Театральній і бульварі Дружби Народів, знищення дитячого майданчику на Гоголівській, вони вирішили “донести” особисто Попову.

За майже годину перебування активістів у кабінеті, сам Попов там не з'явився. Близько 11-ї він зателефонував і домовився про зустріч у п'ятницю на 13:00 з усіма дванадцятьма активістами. Пообіцяв поговорити про проекти рішення по забороні забудов і встановити для них дедлайни.

Серед 12 активістів, за інформацією «Телекритики», журналісти Єгор Соболєв (керівник бюро «Свідомо»), Оксана Романюк (представник «Репортерів без кордонів» в Україні), Наталя Соколенко (кореспондент СТБ) та Ігор Луценко, які давно займають активну громадянську позицію і виступають проти вирубки Святошинського лісу, забудови на Театральній і бульварі Дружби Народів, знищення дитячого майданчику на Гоголівській  тощо. 
 
Фото з сайту "Свідомо"
Liked the article?
Help us be even more cool!