ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіста Семену нагородили медаллю до 25-річчя незалежності України

30.08.2016, 09:42

Позаштатного оглядача Радiо Свобода, кримчанина Миколу Семену нагородили ювілейною медаллю “25 років незалежності України” від президента Петра Порошенка. Як повідомляє Крим.Реалії, Семену включили до списку за ініціативою Міністерства інформаційної політики України.

Коментарі Миколи Семени з приводу його нагородження наразі відсутні.

Напередодні стало відомо, що до списку нагороджених ювілейною медаллю “25 років незалежності України” увійшли громадські активісти з Криму: координатор громадської ініціативи “Схід SOS” Олександра Дворецька, голова громадської організації “Євромайдан-Крим” Сергій Мокренюк, координатор громадської ініціативи “Крим-SOS” Таміла Ташева.

Ювілейну медаль “25 років незалежності України” встановлено для нагородження громадян за видатні особисті заслуги в становленні незалежної України, затвердження її суверенітету та зміцнення міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне і бездоганне служіння українському народові.

Liked the article?
Help us be even more cool!