ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіста "Дорожнього контролю" побили при спробі забрати авто з "липового" штрафмайданчику

29.06.2012, 01:30
У Києві 27 червня 2012 року на журналіста інтернет-видання «Дорожній контроль» напав невідомий та завдав тілесних ушкоджень. Про це УНІАН повідомила прес-служба ГУМВС України в місті Києві.
Як повідомляють у міліції, до чергової частини Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві надійшло повідомлення про те, що зі спецмайданчику по вул. Бальзака,16 невідомі намагаються заволодіти автомобілем.
З метою з’ясування обставин на місце виїхала слідчо-оперативна група Деснянського РУ. До працівників міліції звернувся громадянин, який працює відповідальним за видачу транспортних засобів на спецмайданчику та повідомив, що 27.06 близько 16.00 на територію спец майданчику невідомі нанесли йому тілесні ушкодження  та самовільно забрали автомобіль зі спецмайданчика.
Міліціонери встановили, що 26.06.12 о 3.30 на спецмайданчик по вул. Бальзака, 16 на евакуаторі було доставлено автомобіль «Саманд» та надано протокол огляду затримання автомобіля, шо був складений працівником ДАІ Шевченківського РУ ГУМВС України в м.Києві за те, що водій керував автомобілем без посвідчення водія та документів на зазначений автомобіль.
О 16.00 до спецмайданчику увірвалося двоє невідомих один з яких тримав в руках відеокамеру та проводив відео зйомку. Невідомі почали  самостійно, без дозволу охорони відкривати ворота спецмайданчику, між охоронцем та невідомими виникла штовханина, один з прибувших, без відповідних документів, без дозволу охорони сів за кермо автомобіля «Саманд», що стояв на спецмайданчику та почав рухатися в бік воріт. Охоронець, щоб завадити самовільному захопленню авто, намагався перекрити виїзд зі спецмайданчику, при цьому громадянин з камерою почав протидіяти охоронцю. Але не зважаючи на це,  автомобіль «Саманд» виїхав за межі спецмайданчика. Після цього о 16.07  до чергової частини Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві по спецлінії «102» надійшло повідомлення  від громадянина, який працює журналістом інтернет-видання «Дорожній контроль» і повідомив, що о 15.30 по вул. Бальзака, 16 на нього напав невідомий та наніс тілесні ушкодження.
Наразі правоохоронцями проводиться подальша перевірка. За результатами якої буде прийнято рішення згідно українського законодавства.
Натомість активісти "Дорожнього контролю" заявляють, що виявили новий приватний нелегальний штрафмайданчик, який розташований в м. Києві на ж/м Троєщина за неіснуючою адресою, куди забрали автівку водія, просто за розбиту фару.
Під час спроби з'ясувати, на якій підставі працює даний штрафмайданчик, охоронець стоянки, умисно, з усієї сили завдав удар ліктем в обличчя журналіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзя. Все це спостерігала міліція, яка ніяким чином не перешкоджала протиправним діям. Після удару охоронець продовжив погрожувати і нецензурно висловлюватися.
Liked the article?
Help us be even more cool!