ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст розповів про квартиру, яку нібито незаконно дав Турчинов

13.04.2012, 00:36
Журналіст Станіслав Речинський, який нібито незаконно отримав квартиру за сприяння екс-глави СБУ Олександра Турчинова, розповів в ефірі телеканалу ТВі про те, як усе було насправді, передають Коментарі.

«Квартиру я отримав на підставі ряду ознак: я є ветераном військових дій, в одного з моїх дітей є проблеми, і ми проживали на площі, яка, м’яко кажучи, не відповідала стандартам. Нас було семеро людей на 40 кв.м», - розповів він.

Також Речинський зазначив, що коли почав працювати в СБУ, у перші дні подав заяву в управління квартирного обліку про поставлення в чергу. «Для мене самого було несподіванкою, коли, за цими чисто формальними ознаками, через деякий час я отримав ордер на квартиру», - запевнив він.

При цьому він підкреслив, що з СБУ йти не збирався. Однак прийшла нова влада і «попросила».

12 квітня відбулася прес-конференція в інформагентстві УНІАН, де два нібито відставних офіцери просять порушити проти Турчинова справу. «Я знаю, що вже збиралася інформація щодо цієї теми. Тому що відбулася прес-конференція так званих ветеранів спецназу, про яких казав Кузьмін. Насправді - це не ветерани спецназу, а колишні міліціонери з Одеси. У їх заяві було точно вказано, що у мене саме семеро людей жило в квартирі. Тобто, перевірка була проведена до створення цього «голосу народу», - розповів Речинський.

При цьому Речинський вважає, що подібні заяви з боку ГПУ - це дискредитація лідера опозиції, і можливо залякування. Крім того, журналіст вважає, що і його, як власника опозиційного сайту (ОРД - ред.) таким чином намагаються залякати.

Нагадаємо, начальник Головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ Андрій Курись заявив, що правоохоронні органи перевіряють інформацію про незаконне виділення квартир журналістам Олександром Турчиновим під час перебування його головою СБУ.
Заяву про незаконні дії Турчинова щодо виділення квартир журналістам в правоохоронні органи подали ветерани спецназу.
Перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов запевняє, що за його керівництва СБУ журналіст Станістав Речинський отримав квартиру законно.

Олександр Турчинов обіймав посаду голови СБУ з 4 лютого по 8 вересня 2005 року, він пішов у відставку після звільнення з посади прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.
Liked the article?
Help us be even more cool!