ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Нового каналу дістав поранення, побувавши у Донецькому аеропорту

22.10.2014, 16:13

Журналіст Нового каналу інформаційно-розважальної програми “Абзац!” Олексій Іщенко отримав поранення у груди, побувавши в одній з найнебезпечніших точок АТО - Донецькому аеропорту. Про це повідомляється на сайті Нового каналу.

“Коли Льоша Іщенко був в аеропорту, в нього потрапив осколок від міни. Якби не бронежилет... Але невелика рана у нього на грудях залишилася”, - розповіла шеф-редактор “Абзацу!” Діна Козеровська.

Оператор програми Олег Рогів не поїхав в аеропорт з міркувань безпеки оточуючих. Адже на відблиски камер часто реагують снайпери.

Знімальна група разом з волонтерською організацією «Повернися живим» відвезли солдатам пристрої для спостереження - тепловізори, далекоміри, приціли нічного бачення.

“Вони жили із солдатами плече до плеча чотири дні в Пісках Донецької області. Не раз потрапляли під обстріл. Розповідали багато цікавих історій із солдатського побуту. Наприклад, таку. Одна з бомб влучила в річку, спливло багато риби. І хлопці, відстрілюючись, бігали її збирати. А пізніше готували і їли”, - розповіла Козеровська.

Ексклюзивний репортаж “Абзацу!” про захисників Донецького аеропорту вийде на Новому каналі 22 жовтня о 18:15.

Фото - Новий канал

Liked the article?
Help us be even more cool!