ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журнал "Профіль" припиняє свій вихід

05.07.2011, 01:08

У п'ятницю, 1 липня, акціонерами ТОВ «Главред-Медіа» прийнято рішення закрити журнал «Профиль». Це рішення  озвучила прес-служба «Главред-Медіа».

«Причини закриття журналу - від'ємні фінансові показники видання протягом останніх 1,5 років, а також те, що Олена Громницька, ідейний надихач та засновниця журналу, прийняла рішення піти із видавництва», - йдеться в повідомленні.
Останній номер журналу вийшов 2 липня 2011 року.
Таким чином, у холдингу «Главред-медіа» залишилося одне друковане видання - газета «Известия в Украине».

Нагадаємо, що в листопаді 2010 року закрилася газета «Новая». У грудні 2010 року - журнали «Главред» і «Телекритика». У червні 2011 року була закрита «Газета по-киевски».

23 червня головний редактор журналу «Профиль» Олена Громницька написала заяву про звільнення з 10 липня з посади. «Подальшу долю "Профиля" вирішуватиме новий менеджмент ресурсу», - сказала тоді вона в коментарі Телекритиці.

Олена Громницька попрощалася з читачами і колективом «Профиля» на сайті «Дуся». «Я благодарна, что коллектив сохранил свое лицо, вопреки всему и во что бы то ни стало - это ключевое. И спасибо им, они настоящие профессионалы», - сказала вона.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!