ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ізраїль звинуватив Facebook у зростанні насильства

05.07.2016, 11:51

Міністр внутрішніх справ Ізраїлю Гілад Ердан звинуватив соціальні мережі, такі як Facebook, у зростанні агресії щодо Ізраїлю. Представники мережі відреагували на це офіційним повідомленням. Про це повідомляє ZIK з посиланням на Gazeta Wyborcza.

За словами Ердана, соцмережі стали свого роду монстром, відколи виникла Ісламська держава, та посилили тероризм. Міністр звинуватив засновника Facebook Марка Цукерберга у тому, що і на його руках кров ізраїльських жертв тероризму.

Щоденне видання “Jedijot Achronot” 3 квітня поінформувало про план, запропонований міністром освіти Нафталі Беннетом. У цьому плані пропонується заблокувати Інтернет і технології 3G у палестинському районі Хеврон. Це має бути засобом боротьби з “віртуальним тероризмом”.

Компанія Facebook у свою чергу, 3 липня поширила на єврейській мові повідомлення, яке відкидає звинувачення, повідомляє видання “Times of Israel”.

“На нашій платформі немає місця для розпалювання насильства, прямих погроз, підбурювання до терору або словесного насильства”, - запевнив Facebook.

Фото - Gazeta Wyborcza

Liked the article?
Help us be even more cool!