ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Іво Бобул подав до суду на блогерку Емму Антонюк через скандальне інтерв’ю

16.05.2023, 12:02
Фото – скриншот з відео ютуб-каналу “Це ніхто не буде дивитись”
Фото – скриншот з відео ютуб-каналу “Це ніхто не буде дивитись”

Народний артист України Іво Бобул подав до суду на авторку та ведучу ютуб-каналу “Це ніхто не буде дивитись” Емму Антонюк. Про це він повідомив в інтерв’ю програмі “Життя відомих людей” на 1+1.

За його словами, він подав до суду, оскільки блогерка опублікувала інтерв’ю з ним без його дозволу.

“Я подав за те, що те, що вона записала і виставила, вона не мала права без мого дозволу. Я дозвіл на це не дав. Треба все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчи, з людьми – я по-людськи. Коли вже я пішов і мені сказали, які вона там питання готувала ще… я все одно б звідти пішов. Вона хотіла хайпанути, бо є на кому. Вона така і є”, – сказав Бобул.

Нагадаємо, у квітні Емма опублікувала інтерв’ю з Іво Бобулом. Під час інтерв'ю Бобул висловив незадоволення сучасними жінками. Зокрема, він сказав, що “жінки зараз розбалувані, дуже багато хочуть від чоловіків”, що жінки “скачуть по ліжках” у пошуках принца. Це обурило журналістку, вона сказала, що вважає слова співака виявом мізогінії. Діалог закінчився тим, що Бобул залишив знімальний майданчик.

Раніше “Детектор медіа” зв’язався з Еммою Антонюк, щоб з’ясувати, чи правда, що Іво Бобул забороняв їй публікувати відео, яке вона зняла за його участю. Журналістка стверджує, що він не озвучував заборону на публікацію.

“Я маю великий досвід роботи на телебаченні й дуже чутлива до таких моментів. Якби Іво Бобул озвучив мені заборону публікувати це інтерв’ю, я б запам’ятала. І консультувалася б з медіаюристами. Я з упевненістю можу хіба повторити: Іво Бобул у розмові зі мною не сказав ані слова про заборону публікації матеріалу”, – заявила вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!