ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Івано-франківське видання "Бліц-Інфо" повідомило про цькування журналісток на сесії ОТГ

03.03.2020, 14:31
Фото – Бліц-Інфо
Фото – Бліц-Інфо

Івано-франківське інтернет-видання "Бліц-Інфо" повідомляє про цькування журналісток сайту з боку посадовців Угринівської об'єднаної територіальної громади (ОТГ) під час сесії сільради 27 лютого. Про це повідомляється на сайті видання.

Таке ставлення посадовців до редакції, зазначає видання, пов’язане з інформацією, яку вони пишуть про ОТГ.

"Зокрема, пригадали (голова ОТГ Мирослав Вівчаренко і його заступник Олег Чечіль. – Ред.) матеріали, які "Бліц-Інфо" писав про розгляд питання Угринівської ОТГ з комісій в обласній раді, ОДА та в Мінрегіоні. Питали, хто нас сюди прислав. Ми сказали, що це наша робота і хочемо послухати, які питання будуть розглядати. На це заступник сказав до присутніх у приймальні, що, "напевне, хочуть покаятися за свої статті і якщо гарно напишуть, то, може, ми їх і пробачимо", – пише видання.

Також, повідомляє "Бліц-Інфо", коли журналістки зайшли в зал, "голова демонстративно сказав нам сісти попереду, але спочатку голосно представитися перед громадою". "Опісля наголосив, що "це ті журналістки, які пишуть проти нашої громади", – зазначає видання. 

Як повідомила ІМІ журналістка "Бліц-Інфо" Іванна Габльовська, на сесії ОТГ була присутня вона та її колега Зоряна Сеньків. 

"Я з колегою Зоряною Сеньків поїхали на сесію, оскільки там були винесені важливі питання. Утім, щойно ми зайшли в приміщення сільради і повідомили, яке видання представляємо, заступник голови Олег Чечіль та голова Мирослав Вівчаренко почали нас цькувати, бо їм не подобалося, які новини ми писали про ОТГ", – розповіла вона.

Видання навело список матеріалів про ОТГ, до яких висловили претензії посадовці громади.

Liked the article?
Help us be even more cool!