ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інцидент з журналістами на газетному конгресі хоче розглянути “Відкрита розмова”

05.09.2012, 22:50

Учасникам Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів на наступному засіданні буде запропоновано обговорити звернення журналістського руху «Стоп цензурі!» щодо розгляду інциденту, який стався під час відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го Всесвітнього форуму редакторів 3 вересня. Про це сказала прес-секретар президента, керівник Міжвідомчої робочої групи Дарка Чепак, повідомляється на сайті глави держави.

«Пропоную учасникам «Відкритої розмови» внести розгляд цього питання до порядку денного, щоб з'ясувати усі обставини подій», - сказала Дарія Чепак.

Як повідомляється на сайті, 4 вересня до президента України Віктора Януковича та Дарії Чепак надійшли листи від учасників журналістського руху «Стоп цензурі!» з проханням «допомогти встановити і покарати винних у агресивному поводженні з журналістами під час відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го Всесвітнього форуму редакторів 3 вересня 2012 року».

З аналогічним проханням “Стоп цензура!” звернулась до Всесвітньої асоціації видавців газет і новин (WAN-IFRA.)


 
Liked the article?
Help us be even more cool!