ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інтернет-видання "Апостроф" запускає телеканал

24.04.2019, 15:38
Фото - скріншот з відео Апостроф TV

Інтернет-видання “Апостроф” запускає на базі ютуб-каналу супутниковий телеканал “Апостроф TV”. 23 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати каналу супутникову ліцензію на 10 років, повідомляє “Детектор медіа”.

Ліцензіатом Нацради стало ТОВ “Апостроф ТВ”. Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шеф-редакторка інтернет-видання “Апостроф” Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська.

Світлана Шереметьєва розповіла членам Нацради, що “Апостроф” уже має свій ютуб-канал, але вирішив запустити повноцінний телеканал. Член Нацради Олег Черниш зауважив: щоб потрапити в мережі провайдерів, не обов’язково отримувати супутникову ліцензію, можна отримати ліцензію на кабельне мовлення через IP. Але Шереметьєва відповіла, що телеканал “Апостроф TV” хоче мовити і на супутнику, і співпрацювати з провайдерами, тож до витрат на доставлення супутникового сигналу готовий.

Як нагадує видання, інтернет-видання “Апостроф” працює із серпня 2014 року, його фінансує Міжнародний центр перспективних досліджень. Видання запускала команда закритої газети "Коммерсантъ-Украина", але за деякий час відбулися ротації в колективі. Протягом перших двох з половиною років у виданні змінилося кілька головних редакторів. Концепція видання теж зазнала змін.

Liked the article?
Help us be even more cool!