ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Інтер" заявив про збройний напад на офіс "НІС", підпал та постраждалих (ФОТО)

04.09.2016, 22:32

Телеканал “Інтер” заявив про збройний напад невідомих осіб на офіс компанії “Національні інформаційні системи”, що створює програми “Новини”, “Подробиці”, “Подробиці тижня” для телеканалу. Невідомі увірвалися до офісу та підпалили його, у результаті чого є постраждалі та повністю знищена телевізійна студія програми “Подробиці”. Про це повідомляється на сайті каналу.

“Сьогодні, орієнтовно о 16.30 озброєна група людей в складі близько 15 осіб увірвалася в будівлю по вул. Щусєва, 26, в якій знаходиться компанія Національні інформаційні системи. Нападники зробили кілька пострілів і підпалили будівлю… Кілька співробітників компанії отруїлися чадним газом, їм надається медична допомога. Одна співробітниця зламала під час пожежі ногу”, - повідомляє телеканал.

У зв’язку з інцидентом “Інтер Медіа Груп” відкрито звертається до Президента України з закликом втрутитися в ситуацію з метою відновлення законності і захисту від протиправних дій.

Також канал подав до Генеральної прокуратури, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції України про скоєний злочин. “Інтер Медіа Груп” вимагає провести об'єктивне розслідування і гарантувати безпеку роботи засобів масової інформації.

Фото - "Детектор медіа", Фейсбук Романа Бочкали

Liked the article?
Help us be even more cool!