ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Inter Media Group вироблятиме контент для української версії Euronews

13.03.2015, 13:58

Inter Media Group та міжнародний інформаційний канал Euronews уклали угоду про співробітництво, яке буде спрямоване на розвиток та зміцнення української версії Euronews. Про це повідомила прес-служба телеканалу “Інтер”.

Угода, яка передбачає широке співробітництво із використанням медіаможливостей партнерів та обмін контентом, була схвалена Наглядовою радою Euronews та офіційно підписана на початку березня.

“У результаті Inter Media Group стала стратегічним ексклюзивним партнером Euronews в Україні”, - зазначає прес-служба “Інтеру”.

Угода передбачає, що українська команда Euronews працюватиме у Ліоні та Києві над створенням контенту для української версії Euronews, яка транслюватиметься у безперервному мовленні по всьому світу, а також над розширеною українською версією, призначеною для української аудиторії.

План місцевого розвитку Euronews в Україні включає додатковий набір телевізійних журналістів та спеціалістів у Києві.

Як зазначили на “Інтері”, Euronews та Inter Media Group негайно розпочинають реалізацію свого партнерства і розвиватимуть його крок за кроком.

“Для нас співробітництво з Euronews є дуже перспективним, особливо у світлі нинішньої соціально-політичної ситуації. Надзвичайно важливо робити конкретні кроки, які допоможуть сформувати у свідомості наших громадян реальну картину європейського способу життя і надати їм своєчасну і зрозумілу інформацію з Європи”, -  зазначила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

За словами голови ради директорів Euronews Майкла Пітерса (Michael Peters) співробітництво із Inter Media Group “має подвійну перевагу, оскільки результатом буде зміцнення мовлення Euronews в Україні та розповсюдження інформації про Україну по всьому світу”.

Як повідомляв ІМІ, телеканал "Інтер" має намір взяти на роботу журналіста російського 5 каналу Леоніда Муравйова, відомого своїми пропагандистськими і необ'єктивними сюжетами про Україну.

Liked the article?
Help us be even more cool!