ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інститут масової інформації створив унікальний сайт з безпеки j-sos для журналістів

31.08.2016, 12:05

На сайті j-sos зібраний досвід українських та іноземних журналістів, які працювали в небезпечних умовах та до цього часу висвітлюють конфлікти. Статті зібрані у розділах «Фізична безпека», «Цифрова безпека», «Юридична безпека», «Психологічна безпека» та «Робота в зоні АТО».

ІМІ один із перших в Україні почав забезпечувати журналістів та фрілансерів засобами захисту. У часи Революції Гідності – це були пластикові та лижні каски, а також помаранчеві жилети. З початком російської агресії на Сході України – бронежилети та каски 4 рівня захисту.
ІМІ надає журналістам та фрілансерам  у безкоштовну оренду строком на 2 тижні – засоби захисту та індивідуальні аптечки. У розділі «Засоби захисту» є можливість бронювання захисного обладнання перед відрядженням у «гарячу точку».

У розділі «Запитай у експерта» можна отримати консультацію від медіаюристів щодо роботи журналістів у небезпечних зонах.

Є можливість зареєструвати маршрут перед відрядженням у «гарячу точку».

У разі, якщо ваші права як журналіста порушили, повідомте нам про це у розділі «Мапа порушень» і наші експерти його зафіксують.

Даний сайт виготовлено ГО «Інститутом масової інформації» в рамках проекту «У-Медіа», що реалізується «Internews Network» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Liked the article?
Help us be even more cool!