ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram заблокував акаунт "Східного Варіанта". Медіа вважає це атакою російських ботів

13.12.2023, 10:20
Юлія Гаркуша

Соцмережа Instagram утретє за останні два місяці заблокувала акаунт незалежного онлайн-медіа Донецької та Луганської областей “Східний Варіант”. Редакція вважає це атакою російських  ботів з метою перешкодити професійній діяльності.

Про це редакція повідомила на своїй Facebook-сторінці. 

Причиною блокування вказано “порушення правил спільноти”, проте цього разу, зазначає медіа, перейти й ознайомитися з порушенням немає можливості.

“Виходячи з того, що останнім часом наш сайт регулярно піддавався DoS-атакам, ми робимо висновок про чергову спробу російських ботів підірвати нашу діяльність із висвітлення злочинів Росії на території України”, – повідомила редакція.

Шеф-редакторка “Східного Варіанта” Анастасія Руденко в коментарі представниці ІМІ в Донецькій області додала, що редакція сайту намагається відновити акаунт.

“Поки чекаємо, бо тільки в п’ятницю (8 грудня. – Ред.) подали оскарження завдяки колегам з Центру демократії та права. Але все-таки вирішили створити резервну сторінку в інстаграмі, бо це третій бан за два місяці”, – прокоментувала Анастасія Руденко.

Liked the article?
Help us be even more cool!