ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram видалятиме акаунти за образи в приватних повідомленнях

15.02.2021, 10:33

Соціальна мережа Instagram видалятиме акаунти користувачів, які в приватних повідомленнях використовують мову ворожнечі, расистські або інші образливі висловлювання. Про це йдеться на сайті Instagram, повідомляє Укрінформ.

На відміну від коментарів під публікаціями, які компанія може модерувати, стежити за дотриманням політики мережі в приватних повідомленнях набагато важче. Втім, в Instagram хочуть розв'язати це питання.

“Ми оголошуємо про деякі нові заходи, зокрема видалення облікових записів людей, які надсилають образливі повідомлення, та розроблення нових засобів контролю, що допоможуть зменшити кількість образ, які люди отримують у приватних повідомленнях”, – заявили в Instagram.

Раніше за порушення правил Instagram блокував користувачів на певний час, однак тепер порушників видалятимуть з мережі. Адміністратори також стежитимуть за тим, щоб такий користувач не міг створити новий акаунт.

Також користувачі Instagram зможуть блокувати приватні повідомлення від акаунтів, на які вони не підписані. Зараз ця функція доступна лише для сторінок компаній і користувачів з великою кількістю підписників.

Liked the article?
Help us be even more cool!