ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram розширив список хештегів, смайлів та образ, які прибиратимуться з коментарів

11.08.2021, 17:46
Фото – technonu.com/
Фото – technonu.com/

Соціальна мережа Instagram представила декілька нових функцій, які націлені на посилення боротьби з образами на платформі. 

Про це йдеться у блозі Instagram, повідомляє Укрінформ.

“Ми несемо відповідальність за те, щоб усі почувалися в безпеці, коли користуються Instagram. Ми не дозволяємо висловлювання ненависті чи знущання в Instagram, і ми видаляємо їх, коли знаходимо”, - заявили у соцмережі.

Функція Limits (обмеження), яка вже доступна у всьому світі, автоматично приховуватиме коментарі та запити на надсилання приватних повідомлень від людей, які не стежать за вами або які нещодавно підписалися на вас.

Також у компанії заявили, що розширили список потенційно образливих слів, хештегів та смайлів, які автоматично відфільтровуються у коментарях.

“Ми сподіваємося, що ці нові функції будуть краще захищати людей від перегляду образливого вмісту, чи то расистський, сексистський, гомофобний чи будь-який інший вид образ”, - зазначили в Instagram.

Нагадаємо, в Instagram з’явилася нова функція, за допомогою якої користувачі зможуть посилити контроль за демонстрацією небажаного контенту.

Liked the article?
Help us be even more cool!