ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram проситиме всіх користувачів зазначити свій вік

31.08.2021, 15:00
Фото – about.fb.com
Фото – about.fb.com

Соцмережа Instagram проситиме всіх користувачів зазначити дату свого народження, щоб запустити нові функції та показувати різний контент.

Про це йдеться в блозі Facebook, якому належить Instagram, повідомляє "Економічна правда".

"Ми хочемо зробити більше, щоб створити безпечніший і особистий простір для молоді. Для цього нам потрібно знати, скільки років кожному в Instagram, тому ми почали просити людей поділитися з нами датою народження, якщо вони не зробили цього раніше", – пояснили в соцмережі.

Зазначається, що ця інформація дозволяє Instagram "створювати нові засоби безпеки для молоді та допомагає забезпечити правильний досвід для відповідної вікової групи".

Водночас нововведення стосуватиметься лише тих, хто не вказав своєї дати народження. У соцмережі користувачів попросять зробити це під час першого входу або під час публікації чутливого контенту.

"Ми розуміємо, що дехто може вказати не ту дату, і розробляємо нові системи для розв'язання цієї проблеми. Як ми нещодавно повідомляли, ми використовуємо штучний інтелект для оцінювання віку людей на основі таких повідомлень, як "з днем народження". У майбутньому, якщо хтось скаже нам, що він старший за певний вік, а наші технології свідчитимуть про протилежне, ми запропонуємо користувачу декілька варіантів, щоб підтвердити його вік", – повідомили в Instagram.

Liked the article?
Help us be even more cool!