ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram презентував нові функції

06.10.2020, 16:07
Фото – Time Magazine
Фото – Time Magazine

Користувачам соціальної мережі Instagram з нагоди 10-річчя, яке відзначається сьогодні, презентували декілька нових функцій. 

Про це повідомляють "Букви" з посиланням на видання Techcrunch.

Зокрема, користувачі iOS і Android можуть вибирати собі нову іконку програми.

Нова функція “Мапа історій” – це особиста карта і календар історій Instagram, яким користувач поділився за останні три роки. Як пише видання, це здивує деяких користувачів, які, ймовірно, вважали, що Instagram Stories повністю видаляються із серверів Facebook.

Функція автофільтрації приурочена до початку національного місяця із запобігання булінгу. Вона автоматично приховає коментарі, аналогічні іншим, про які вже було повідомлено. Їх можна буде подивитися під міткою “Перегляд прихованих коментарів”.

Instagram також розширює функцію попереджень, коли люди неодноразово намагаються публікувати образливі коментарі. Instagram уже надає функцію на основі штучного інтелекту, який повідомляє користувача про те, що його коментар може вважатися образливим, даючи можливість подумати й внести зміни перед публікацією. Тепер ця функція буде націлена на повторних порушників, пропонуючи їм зробити крок назад і подумати над своїми словами і їхніми можливими наслідками.

Оновлений застосунок доступний для iOS і Android.

Liked the article?
Help us be even more cool!