ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram почав тестувати платну підписку

20.01.2022, 14:16
Фото – technonu.com/
Фото – technonu.com/

Соцмережа Instagram запустила пробну платну підписку, яка дасть змогу блогерам монетизувати свій контент і отримувати гроші від підписників

Про це написав керівник Instagram Адам Моссері у Twitter, повідомляє Еспресо.

За його словами, поки функція платної підписки доступна тільки 10 авторам контенту в США. Серед них – художник Дон Аллен Стівенсон, співак Alan Chikin Chow і баскетболістка Седона Прінс.

“Підписка – один з найкращих способів отримати передбачуваний дохід. Цей спосіб не залежить від ваших кар'єрних досягнень. Творці роблять те, що вони робили, і водночас заробляють на життя”, – зазначив він.

Автори за окрему плату зможуть запропонувати своїм підписникам доступ до ексклюзивних Stories (фото та відео, які зникають через 24 години. – Ред.), а також до стримів. 

Блогери зможуть вибрати цінову категорію для підписки залежно від числа ексклюзивних постів. Загалом їх вісім: від $0,99 до $99,99 на місяць.

Ексклюзивні відео та Stories будуть позначені фіолетовим, а не зеленим кільцем. Передплатники отримають спеціальний значок, який виділятиме їх серед інших коментаторів.

Крім цього, з авторів не стягуватимуть жодних зборів до 2023 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!