ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram додав до Reels голосові ефекти й перетворення тексту на мову

15.11.2021, 11:36
Фото: Kate Torline on Unsplash
Фото: Kate Torline on Unsplash

Соціальна мережа Instagram повідомила, що додала до Reels (аналог TikTok) дві нові функції: “голосові ефекти” та “перетворення тексту на мову”, передає “Детектор медіа”.

“Ми знаємо, що використання звуку та аудіо є одним з найцікавіших аспектів створення Reels. Тож сьогодні ми запускаємо два нових аудіоінструменти – “голосові ефекти” та “перетворення тексту на мову”, – йдеться в повідомленні.

Щоб додати голосові ефекти, треба записати відео, натиснути на “ноту”, відкрити аудіомікшер і обрати потрібний голосовий ефект. Серед ефектів доступні “гелій”, “гігант”, “робот”, “диктор” та “вокаліст”.

Для перетворення тексту на мову необхідно записати або завантажите відео в Reels, за допомогою текстового інструменту додати текст до відео, натиснути на нього та обрати опцію “перетворення тексту на мову”. У цієї функції наразі є два варіанти голосу.

Нагадаємо, у серпні в Instagram 2020  з’явилась функція Reels – аналог TikTok. Вона дозволяє користувачам записувати відео до 15 секунд та додавати до нього музику чи візуальні ефекти.

Liked the article?
Help us be even more cool!