ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Іномовлення США провело перейменування

23.08.2018, 12:07
Фото - usagm.gov

Американська агенція, яка координує мовлення США на інші країни світу, змінила свою назву. Відтепер Рада директорів мовлення (BBG, Broadcasting Board of Governors) називатиметься Американською агенцією з глобальних медіа (USAGM, U.S. Agency for Global Media). Про це повідомив директор іномовлення США Джон Ленсінґ, інформує Радіо Свобода.

“USAGM – це незалежна федеральна агенція, яка забезпечує точні, професійні та об’єктивні новини та інформацію по всій земній кулі в час зміни політики та медіаландшафту й перетворення інформації на зброю. Наша ідентифікація та ім’я тепер стосуються цих реалій”, – зазначив Джон Ленсінґ.

Він додав, що рішення про зміну назви стало результатом ретельних досліджень та широких консультацій на всіх рівнях.

Як дотепер і до BBG, до складу Американської агенції з глобальних медіа входять п’ять мереж: Голос Америки (Voice of America, VOA), Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода (Radio Free Europe / Radio Liberty, RFE/RL), Офіс телерадіомовлення Куби (Television and Radio Martí), Радіо Вільна Азія (Radio Free Asia,RFA) та Близькосхідна телерадіомовна мережа (Middle East Broadcasting Networks, MBN).

Ці мережі спільно досягають щотижневої аудиторії 278 мільйонів людей, для яких інформація доноситься 59 мовами у більш ніж 100 країнах.

Liked the article?
Help us be even more cool!