ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інформація про переведення всіх шкіл на "дистанційку" є недостовірною – Міносвіти

06.09.2021, 12:15
Фото – pixabay.com
Фото – pixabay.com

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що інформація в соціальних мережах щодо запровадження дистанційного навчання на території всієї України є недостовірною. 

Про це йдеться на сайті міністерства.

Згідно з повідомленням, у 2021/2022 навчальному році освітній процес у закладах загальної середньої освіти організовується з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів на період карантину, затверджених постановою головного державного санітарного лікаря № 9, постановою Кабінету Міністрів України № 1236, а також згідно з Рекомендаціями щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти.

Міністерство зазначає, що залежно від епідситуації на території України встановлюються рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. 

Відомство нагадало, що рівень епідемічної небезпеки встановлюється одночасно на території всіх регіонів рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативою міністра охорони здоров'я. Рішення розміщується на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України (за покликанням).

Також, за вимогою МОЗ, для очного навчання потрібно 80% провакцинованих співробітників у колективі закладу освіти (у разі встановлення “жовтого” або “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки).

Liked the article?
Help us be even more cool!