ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інформаційні сайти Слов'янська та Чернівців долучилися до проєкту про відновлення України

19.08.2024, 17:30
Альона Чорна

Громадська організація “Має сенс”, до якої входять інформаційні сайти міст Слов'янська  (Донецька область) та Чернівців, розпочала роботу в черговому етапі проєкту “Вікно відновлення”,  який присвячений відбудові України.

Про це регіональній представниці ІМІ повідомила комунікаційна менеджерка ГО “Має сенс” Анна Соцька.

“У цьому проєкті на сторінках наших двох медіа: сайт міста Слов'янська “6262” та сайт міста Чернівці “0372” ми продовжуємо розповідати про різні аспекти відновлення України після початку повномасштабного вторгнення РФ. Це не тільки відбудова постраждалої інфраструктури, а й відновлення економіки, робочих місць, інтеграція ВПО, вплив війни на екологію, відновлення творчого життя під час війни й морального стану людей. Про що ми повідомляємо в наших матеріалах, оскільки вважаємо це важливою темою, яку потрібно порушувати в медіапросторі”, – каже Анна. 

За її словами, видання публікуватимуть ще більше актуальних і перевірених матеріалів щодо різних аспектів та етапів відновлення. Ці публікації поширюватимуться не лише у виданнях “6262” та “0372”, а й на спільних майданчиках об’єднання. 

Його учасники розповідають про відновлення всіх постраждалих регіонів на єдиній платформі. Крім створення матеріалів, проєкт передбачає можливість навчання в програмах. Також залучені до нього медіа отримують доступ до кроссекторальних експертів й аналітики.

Анна Соцька зауважує, що за час співпраці в цьому проєкті медійники створять низку актуальних матеріалів на тему відбудови.  

Наразі вже вийшли перші матеріали, зокрема: 

Раніше ГО “Має сенс” вже була учасницею обʼєднання “Вікно Відновлення”. За час співпраці, зокрема, вийшов цикл матеріалів про переселенців, військових, релокований бізнес та культуру Донеччини. 

Liked the article?
Help us be even more cool!