ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ІМІ в рамках Львівського медіафоруму проведе тренінг з безпеки роботи журналістів у зоні АТО

04.11.2014, 11:32

Інститут масової інформації у рамках ІІ Львівського медіафоруму 15 листопада проведе у Львові тренінг із безпеки роботи журналістів у зоні АТО.

Тренінг від нового проекту ІМІ «РressWatcher.org» проведе журналіст-фрілансер, репортер «гарячих точок» Анатолій Морозов.

На тренінгу журналісти отримають практичні поради про те, як краще спланувати поїздку, яке спорядження необхідно мати з собою, як діяти при проходженні блок-постів.

У зв’язку з цим ІІ Львівський медіафорум оголошує конкурс для регіональних журналістів, що планують брати участь у роботі медіафоруму та тренінгу з безпеки.

10 тревел-грантів передбачено для регіональних журналістів зі Сходу та Півдня України та 10 тревел-грантів для журналістів, які висвітлюють події у зоні АТО. Тревел-грант покриває затрати на проїзд та проживання (3 доби, проживання, обіди забезпечують організатори, вартість залізничних квитків повертають на реєстрації).

Щоб стати учасником та отримати тревел-грант необхідно заповнити конкурсну заявку. Організатори відберуть учасників за мотиваційним листом. Реєстрація триває до 6 листопада. Результати будуть оголошені 7 листопада на сайті lvivmediaforum.com та надіслані на електронну скриньку учасника.

Партнером Львівського медіафоруму у проведенні тренінгу з безпеки є Інститут масової інформації (ІМІ) та його новий проект «РressWatcher.org».

Нагадаємо, 13-15 листопада у Львові відбудеться ІІ Львівський медіафорум на тему «Війна. Політика. Корупція. Медіа: гравець чи інструмент?». Медіафорум збере декілька сотень учасників та понад 40 спікерів – професійних медійників із 7 країн світу (Україна, США, Данія, Польща, Росія, Німеччина, Білорусь).

Програма, деталі:lvivmediaforum.com.

Організатори Львівського медіафоруму: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики Українського католицького університету.

Партнери Львівського медіафоруму 2014: проект виконується за підтримки Представництва ЄС в Україні; «MYMEDIA»; Міжнародний фонд «Відродження».

Медіапартнери: «Телекритика», «Медіабізнес».

Liked the article?
Help us be even more cool!