ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ІМІ підготував масштабне дослідження про злочини російських окупантів в освіті

03.05.2023, 16:25
Фото – thevpnlab.com
Фото – thevpnlab.com

Інститут масової інформації підготував масштабне дослідження про злочини російських окупантів у сфері освіти, про те, як Російська Федерація через освіту намагається повністю стерти українську ідентичність серед дітей.

Про це під час круглого столу "Свобода слова в Україні: поточний стан і виклики" повідомила дослідниця російської пропаганди ІМІ Альона Нестеренко.

“У ньому (дослідженні. – Ред.) ми розглядаємо різні напрями. Це не тільки знищення книжок, а взагалі щодо різних злочинів у сфері освіти”, – зазначила дослідниця.

Альона Нестеренко додала, що незабаром Інститут масової інформації оприлюднить методологію дослідження і детально розповість, хто залучений до цієї схеми.

“Тільки організаторів та пособників впровадження російської освіти на тимчасово окупованих територіях України налічується понад 100 осіб. Це лише організатори та пособники, не рахуючи колаборантів, російських учителів, які перебували і, з високою ймовірністю, продовжують перебувати на тимчасово окупованих територіях. Їх ми також встановили поіменно”, – зазначила Альона Нестеренко.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!