ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

IBM переклала свої найпопулярніші курси українською

26.12.2022, 14:20

Американська корпорація IBM, один з найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення, переклала українською мовою чотири найпопулярніші курси. Вони доступні на безоплатній платформі SkillsBuild, повідомляє пресслужба Мінцифри в телеграмі.

"Компанія IBM, один з найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення, яка посідає шосте місце в списку найбільших компаній світу, пропонує чотири курси українською мовою на безоплатній платформі SkillsBuild. Вони будуть доступні після створення облікового запису", – йдеться в повідомленні.

Наразі українською доступні чотири курси. Курс професійних навичок, який містить п'ять модулів загальною тривалістю вісім годин, навчить критично мислити, співпрацювати з майбутніми колегами, розв'язувати проблеми та ставати гнучкими. Рівень студента: початківець.

Курс основ кібербезпеки дозволить дізнатися про основи власної кібербезпеки та стати на крок ближче до впевненої цифрової грамотності. Навчання поділено на чотири модулі тривалістю шість годин. Рівень студента: початківець.

Курс сучасних технологій ознайомить з поняттями, термінологією та програмами, що дозволять далі планувати свій професійний шлях у цьому напрямі. Він містить шість модулів тривалістю сім годин. Рівень студента: початківець.

Курс із підготовки до першого робочого місця. Курс допоможе навчитися створювати резюме "мрії", будувати особистий бренд у соцмережах, а також надасть практичні вправи та поради щодо пошуку роботи. Курс містить чотири модулі тривалістю сім годин. Рівень студента: початківець.

Як повідомляв ІМІ, Національний проєкт із медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України "Фільтр" разом з платформою онлайн-освіти Prometheus підготував безоплатний відеокурс "Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?".

Liked the article?
Help us be even more cool!